Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α



 Ο ΠΣΔΥΥΠΑ καταγγέλλει  , με τον πιο απερίφραστο τρόπο  ,τον ανάλγητο, αντεργατικό και αντισυνταγματικό μέτρο των απολύσεων  που η τρικομματική κυβέρνηση συνεχίζει να το παρουσιάζει με το μανδύα της διαθεσιμότητας, προσπαθώντας να αποκρύψει την οδυνηρή πραγματικότητα που ξημερώνει για χιλιάδες Δημόσιους Υπαλλήλους τους επόμενους  μήνες.
Ο σύλλογος , καταγγέλλει  το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης που με πράξη νομοθετικού περιεχομένου θέτει σε διαθεσιμότητα το σύνολο των υπαλλήλων αορίστου χρόνου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Κλάδου Δ.Ε. Διοικητικού Λογιστικού της Υπηρεσίας μας παραβιάζοντας με πρωτοφανή τρόπο κάθε έννοια δικαίου παραπέμποντας σε άλλες μαύρες περιόδους όπου ενδεχομένως να πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες κοινωνικές αντιδράσεις σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία η επιβίωση δεν είναι πλέον αυτονόητο και αδιαμφισβήτητο δικαίωμα όλων των πολιτών, αλλά προϊόν διαπραγμάτευσης μεταξύ της εσωτερικής και εξωτερικής  τρόικας.
 Παγκόσμια έκπληξη δημιουργείται για το πώς είναι δυνατόν σε μια χώρα που η δημοκρατία κερδήθηκε με αγώνες και αίμα, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και πρόχειρες εγκύκλιοι να υποκαθιστούν τη λειτουργία του Ελληνικού Κοινοβουλίου επιχειρώντας μάλιστα να νομιμοποιήσουν ενέργειες προδήλως αντιδημοκρατικές.
Η πολιτική ηγεσία, με τις απαράδεκτες πρακτικές που ακολουθεί , δεν φαίνεται να κατανοεί  τις ιδιαιτερότητες  της Υπηρεσίας μας και το μείζον πρόβλημα που δημιουργείτε με την υπο- στελέχωση  των Αεροδρομίων της χώρας  και το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων  και της τουριστικής περιόδου.
Απαιτούμε να αποτραπεί η απόλυση, ουσιαστικά, εργαζομένων με πολύτιμη εμπειρία και οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία των υπηρεσιών της  ΥΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: